gerstemout BREWFERM Pils 3,0-3,5 EBC 1 kg

Pils 3 EBC

In Engeland ook wel lagermout genoemd. Wordt gebruikt als basismout voor alle pilstype bieren.

gerstemout BREWFERM Pils 3,0-3,5 EBC 5 kg

Pils 3 EBC

In Engeland ook wel lagermout genoemd. Wordt gebruikt als basismout voor alle pilstype bieren.

gerstemout BREWFERM Pils 3,0-3,5 EBC 25 kg

Pils 3 EBC

In Engeland ook wel lagermout genoemd. Wordt gebruikt als basismout voor alle pilstype bieren.

Extra Pale Premium Pilsner Weyerm. 2-3 EBC 1 kg

Weyermann® Extra Pale Premium Pilsner
Perfecte storting voor extra blonde lagers. Excellente modificatie en gunstige eiwit- en glucaangehaltes. Excellente filtratie-eigenschappen. Geeft het bier een stevige body en mondgevoel maar tevens een goede schuimontwikkeling en schuimhoudbaarheid. Veelzijdige mout met hoge extractefficiëntie voor het betrouwbaar brouwen van lagers in elke (pub)brouwerij. Optimale opbrengst met om het even welke brouwmethode: ééntraps- of meertraps infusie tot decoctie. Stort 100 %.

gerstemout BREWFERM Pale-ale 7-10 EBC 1 kg

Pale 7 EBC

Belgische mout. Ietsje donkerder dan de pilsmout en veelal gebruikt voor ale-type bieren.

gerstemout BREWFERM Pale-ale 7-10 EBC 5 kg

Pale 7 EBC

Belgische mout. Ietsje donkerder dan de pilsmout en veelal gebruikt voor ale-type bieren.

gerstemout BREWFERM Pale-ale 7-10 EBC 25 kg

Pale 7 EBC

Belgische mout. Ietsje donkerder dan de pilsmout en veelal gebruikt voor ale-type bieren.

gerstemout BREWFERM Amber 41-49 EBC 1 kg

Amber 50 EBC

Bij het droogproces is deze mout langzaam naar 140°C gebracht. Daardoor is deze mout rijk aan aroma’s. Geeft ook een typische moutsmaak aan het bier. Bij langdurig bewaren, kan er aromaverlies optreden. Storting tot 100%.

gerstemout BREWFERM Amber 41-49 EBC 5 kg

Amber 50 EBC

Bij het droogproces is deze mout langzaam naar 140°C gebracht. Daardoor is deze mout rijk aan aroma’s. Geeft ook een typische moutsmaak aan het bier. Bij langdurig bewaren, kan er aromaverlies optreden. Storting tot 100%.

gerstemout BREWFERM Amber 41-49 EBC 25 kg

Amber 50 EBC

Bij het droogproces is deze mout langzaam naar 140°C gebracht. Daardoor is deze mout rijk aan aroma’s. Geeft ook een typische moutsmaak aan het bier. Bij langdurig bewaren, kan er aromaverlies optreden. Storting tot 100%.