gerstemout BREWFERM roost Chocolate 800-1000 EBC 250 g

ROOSTMOUTEN
Deze donker gekleurde mouten worden gebruikt voor het maken van donkere bieren zoals stout, donkere abdijbieren... Geeft, afhankelijk van de gebruikte dosis, een nootachtige tot geroosterde smaak aan uw bier. Gebruik ze in kleine hoeveelheden van 1 tot 5%.

Chocolade 900 EBC
Wordt à rato van enkele procenten (max 5%) gebruikt in brown ales, porters, donkere abdijbieren...

gerstemout BREWFERM roost Chocolate 800-1000 EBC 1 kg

ROOSTMOUTEN
Deze donker gekleurde mouten worden gebruikt voor het maken van donkere bieren zoals stout, donkere abdijbieren... Geeft, afhankelijk van de gebruikte dosis, een nootachtige tot geroosterde smaak aan uw bier. Gebruik ze in kleine hoeveelheden van 1 tot 5%.

Chocolade 900 EBC
Wordt à rato van enkele procenten (max 5%) gebruikt in brown ales, porters, donkere abdijbieren...

gerstemout BREWFERM roost Chocolate 800-1000 EBC 5 kg

ROOSTMOUTEN
Deze donker gekleurde mouten worden gebruikt voor het maken van donkere bieren zoals stout, donkere abdijbieren... Geeft, afhankelijk van de gebruikte dosis, een nootachtige tot geroosterde smaak aan uw bier. Gebruik ze in kleine hoeveelheden van 1 tot 5%.

Chocolade 900 EBC
Wordt à rato van enkele procenten (max 5%) gebruikt in brown ales, porters, donkere abdijbieren...

gerstemout BREWFERM roost Chocolate 800-1000 EBC 25 kg

ROOSTMOUTEN
Deze donker gekleurde mouten worden gebruikt voor het maken van donkere bieren zoals stout, donkere abdijbieren... Geeft, afhankelijk van de gebruikte dosis, een nootachtige tot geroosterde smaak aan uw bier. Gebruik ze in kleine hoeveelheden van 1 tot 5%.

Chocolade 900 EBC
Wordt à rato van enkele procenten (max 5%) gebruikt in brown ales, porters, donkere abdijbieren...

gerstemout BREWFERM roost Black 1200-1450 EBC 250 g

ROOSTMOUTEN
Deze donker gekleurde mouten worden gebruikt voor het maken van donkere bieren zoals stout, donkere abdijbieren... Geeft, afhankelijk van de gebruikte dosis, een nootachtige tot geroosterde smaak aan uw bier. Gebruik ze in kleine hoeveelheden van 1 tot 5%.

Black 1400 EBC
Nog iets donkerder dan de chocolate 900 EBC. Wordt à rato van enkele procenten (max 5%) gebruikt in brown ales, porters, abdijbieren...

gerstemout BREWFERM roost Black 1200-1450 EBC 1 kg

ROOSTMOUTEN
Deze donker gekleurde mouten worden gebruikt voor het maken van donkere bieren zoals stout, donkere abdijbieren... Geeft, afhankelijk van de gebruikte dosis, een nootachtige tot geroosterde smaak aan uw bier. Gebruik ze in kleine hoeveelheden van 1 tot 5%.

Black 1400 EBC
Nog iets donkerder dan de chocolate 900 EBC. Wordt à rato van enkele procenten (max 5%) gebruikt in brown ales, porters, abdijbieren...

gerstemout BREWFERM roost Black 1200-1450 EBC 5 kg

ROOSTMOUTEN
Deze donker gekleurde mouten worden gebruikt voor het maken van donkere bieren zoals stout, donkere abdijbieren... Geeft, afhankelijk van de gebruikte dosis, een nootachtige tot geroosterde smaak aan uw bier. Gebruik ze in kleine hoeveelheden van 1 tot 5%.

Black 1400 EBC
Nog iets donkerder dan de chocolate 900 EBC. Wordt à rato van enkele procenten (max 5%) gebruikt in brown ales, porters, abdijbieren...

gerstemout BREWFERM roost Black 1200-1450 EBC 25 kg

ROOSTMOUTEN
Deze donker gekleurde mouten worden gebruikt voor het maken van donkere bieren zoals stout, donkere abdijbieren... Geeft, afhankelijk van de gebruikte dosis, een nootachtige tot geroosterde smaak aan uw bier. Gebruik ze in kleine hoeveelheden van 1 tot 5%.

Black 1400 EBC
Nog iets donkerder dan de chocolate 900 EBC. Wordt à rato van enkele procenten (max 5%) gebruikt in brown ales, porters, abdijbieren...

Carafa® Special type 1 Weyermann 800-1000 EBC 250 g

Weyermann® Carafa® Special type 1 800-1000 EBC
Wordt à rato van enkele procenten (max 5%) gebruikt in brown ales, porters, donkere abdijbieren... Wordt gemaakt van gerst zonder zemelen en heeft daardoor een zachtere smaak met minder bitterheid.

Carafa® Special type 1 Weyermann 800-1000 EBC 1 kg

Weyermann® Carafa® Special type 1 800-1000 EBC
Wordt à rato van enkele procenten (max 5%) gebruikt in brown ales, porters, donkere abdijbieren... Wordt gemaakt van gerst zonder zemelen en heeft daardoor een zachtere smaak met minder bitterheid.