gerstevlokken 1 kg

Gerstvlokken
Verhogen de body en verbeteren de schuimkraag. Geeft een pittige graansmaak aan het bier.

Vlokken toevoegen aan de maisch geeft een meer doordrinkbaar bier en heeft een invloed op smaak en kleur. Omwille van het productieproces van onze vlokken, mogen deze gewoon aan de maisch toegevoegd worden. Ze moeten niet voorgekookt worden.

gerstevlokken 5 kg

Gerstvlokken
Verhogen de body en verbeteren de schuimkraag. Geeft een pittige graansmaak aan het bier.

Vlokken toevoegen aan de maisch geeft een meer doordrinkbaar bier en heeft een invloed op smaak en kleur. Omwille van het productieproces van onze vlokken, mogen deze gewoon aan de maisch toegevoegd worden. Ze moeten niet voorgekookt worden.

gerstvlokken 25 kg

Gerstvlokken
Verhogen de body en verbeteren de schuimkraag. Geeft een pittige graansmaak aan het bier.

Vlokken toevoegen aan de maisch geeft een meer doordrinkbaar bier en heeft een invloed op smaak en kleur. Omwille van het productieproces van onze vlokken, mogen deze gewoon aan de maisch toegevoegd worden. Ze moeten niet voorgekookt worden.

maisvlokken 1 kg

Maïsvlokken
Geven een lichtere kleur dan pilsmout en resulteren in drogere bieren waardoor het hopkarakter beter tot uiting komt. Kunnen tot 40 % gebruikt worden om ‘light’ bieren te brouwen.

maisvlokken 5 kg

Maïsvlokken
Geven een lichtere kleur dan pilsmout en resulteren in drogere bieren waardoor het hopkarakter beter tot uiting komt. Kunnen tot 40 % gebruikt worden om ‘light’ bieren te brouwen.

 

maisvlokken 20 kg

Maïsvlokken
Geven een lichtere kleur dan pilsmout en resulteren in drogere bieren waardoor het hopkarakter beter tot uiting komt. Kunnen tot 40 % gebruikt worden om ‘light’ bieren te brouwen.

havervlokken 1 kg

Havervlokken
Verhogen de body en schuimkraag. Wordt o.a. in meerdere witbieren gebruikt.

Vlokken toevoegen aan de maisch geeft een meer doordrinkbaar bier en heeft een invloed op smaak en kleur. Omwille van het productieproces van onze vlokken, mogen deze gewoon aan de maisch toegevoegd worden. Ze moeten niet voorgekookt worden.

havervlokken 5 kg

Havervlokken
Verhogen de body en schuimkraag. Wordt o.a. in meerdere witbieren gebruikt.

Vlokken toevoegen aan de maisch geeft een meer doordrinkbaar bier en heeft een invloed op smaak en kleur. Omwille van het productieproces van onze vlokken, mogen deze gewoon aan de maisch toegevoegd worden. Ze moeten niet voorgekookt worden.

havervlokken 25 kg

Havervlokken
Verhogen de body en schuimkraag. Wordt o.a. in meerdere witbieren gebruikt.

Vlokken toevoegen aan de maisch geeft een meer doordrinkbaar bier en heeft een invloed op smaak en kleur. Omwille van het productieproces van onze vlokken, mogen deze gewoon aan de maisch toegevoegd worden. Ze moeten niet voorgekookt worden.

tarwevlokken 1 kg

Tarwevlokken
Wordt vooral gebruikt in witbieren, lambic, grand cru,… Geeft een vollere smaak en verhoogt de schuimkraag. Gebruik kan tot 20-40 % zonder noemenswaardige problemen. Bij hogere % wordt het filteren/spoelen van de bostel erg moeilijk en moeten eventueel extra zemelen toegevoegd worden om het filterbed niet te laten dichtlopen.

Vlokken toevoegen aan de maisch geeft een meer doordrinkbaar bier en heeft een invloed op smaak en kleur. Omwille van het productieproces van onze vlokken, mogen deze gewoon aan de maisch toegevoegd worden. Ze moeten niet voorgekookt worden.