Takkenschaar met papegaaibek, P16-60-F

Topkwaliteit professionele takkenschaar met papegaaibek voor professioneel gebruik: snoeien van fruitbomen en struiken. Uiterst geschikt voor dagelijks gebruik.
Met dubbele radius voor een krachtige beginsnede en een schoon en glad eindresultaat. Comfortabel in gebruik van wege de zachte rubberen buffers tussen de grepen. Robuust gesmeed contrames. L=60 cm.

Takkenschaar met papegaaibek, P19-80-F

 

Topkwaliteit professionele takkenschaar speciaal voor fruittelers: lange en lichte aluminium grepen om makkelijker op borst- en op reikhoogte te werken. Speciaal gevormde bekstand voor het vastgrijpen van de takken tijdens het snoeien. Mes met dubbele radius voor een krachtige werking en een glad eindresultaat. Gesmeed contrames is bestand tegen intensief gebruik. Comfortabel gebruik dank zij de zacht rubberen buffers tussen de grepen.

Lengte 80 cm. Snoeicapaciteit 50 mm.

Takkenschaar met papegaaibek, P-SL

Ultra lichtgewicht takkenschaar voor moeiteloos en zonder spierpijn snoeien door gebruikers die vaak aaneensluitend snoeien zoals in de wijnbouw, kleinfruitteelt en plantsoendiensten. "pro" Snoeimes, dubbel facet geslepen, voor een beter snoeiresultaat. Gesmeed robuust contrames.
Mes en contrames zitten in de greep bevestigd waardoor minder onderhoud vereist is.
Nieuwe dunne grepen en zachte buffers voor comfortabel snoeien.

Takkenschaar met papegaaibek, P160

Topkwaliteit professionele takkenschaar speciaal voor fruittelers: lange en lichte aluminium grepen om makkelijker op borst- en op reikhoogte te werken.
Speciaal gevormde bekstand voor het vastgrijpen van de takken tijdens het snoeien. Gesmeed contrames is bestand tegen intensief gebruik.

Lengte 60 cm. Snoeicap. 45 mm.

Takkenschaar met papegaaibek, P180

Professionele takkenschaar met papegaaibek voor zwaar werk bij het knippen van dikke takken. Kort, dik snijmes bestand tegen extreme uitoefening van kracht. Contrames met diepe radius voorkomt wegglijden van dikke takken. Zeer comfortabel in gebruik door zachte, rubberen buffers tussen de grepen.

Takkenschaar met papegaaibek, P-SL2

Ultra lichtgewicht takkenschaar voor algemeen snoeiwerk. Voor moeiteloos, zonder spierpijn, snoeien door gebruikers die vaak onafgebroken snoeien zoals hoveniers en plantsoendiensten. Robuuste messen. De dubbele radius van het snijmes met dubbel geslepen facet draagt bij tot soepel snoeien en een beter snoeiresultaat waarbij het mes lang scherp blijft.
Gesmeed robuust contrames. Mes en contrames zitten vast in de aluminium benen (materiaal uit de luchtvaartindustrie) gemonteerd waardoor minder onderhoud is vereist. Nieuwe dunne grepen en zachte buffers voor comfortabel

Sharpener

Wolfraamcarbide wetgereedschap voor het wetten van alle soorten bladen