gluhweinkruiden 100 g

 

Agrimonie gesneden 50 g

Brandnetelblad 50 g

Citroenmelisseblad 50 g

Citroenschil gesneden 50 g

Echte kamille bloem 70 g

Gentiaanwortel gesneden 100 g

Ginkgo bilobablad gesneden 50 g

Goudsbloem 70 g

Hyssop gesneden 50 g

Italiaanse kruiden 80 g

Jasmijnbloemen 50 g

Kalmoeswortel gesneden 100 g

Kaneelpoeder 50 g

Kersensteeltjes gesneden 100 g

Klein hoefblad blad gesneden 40 g

Komijnzaad 100 g

Laurierblad 50 g

Lavendelbloemen 80 g

Lindebloesem 50 g

Mariadistelkruid gesneden 100 g

Milde curry 50 g

Nootmuskaat poeder 50 g

Passiebloemkruid gesneden 50 g

Rabarberwortel gesneden 100 g

Roos paarse bloem 50 g

Rozemarijnblad gesneden 100 g

Sennapeulen 50 g

Sint janskruid gesneden 100 g

Sleutelbloem 50 g

Tijm 50 g

Vanillevrucht per 2 stokjes

Varkensgras gesneden 50 g

Vlierbessen 100 g

Vlierbloemen 80 g