Natursaft elektrische inmaakketel email met thermostaat

Betaalbare, elektrische inmaakketel uit email met krachtig verwarmingselement en met regelbare thermostaat. Ook leverbaar met tijdklok. De ketel heeft een ruime inhoud van 27 liter, voldoende voor 14 inmaakflessen van 1 liter of 21 inmaakflessen van ½ liter.

Natursaft elektrische inmaakketel email met thermostaat en tijdklok

Betaalbare, elektrische inmaakketel uit email met krachtig verwarmingselement. Met regelbare thermostaat en tijdklok. De ketel heeft een ruime inhoud van 27 liter, voldoende voor 14 inmaakflessen van 1 liter of 21 inmaakflessen van ½ liter.

Natursaft elektrische inmaakketel rvs met thermostaat

Betaalbare, elektrische roestvrijstalen inmaakketel met krachtig verwarmingselement en regelbare thermostaat. Ook leverbaar met tijdklok. De ketel heeft een ruime inhoud van 27 liter, voldoende voor 14 inmaakbokalen van 1 liter of 21 inmaakbokalen van ½ liter.

Natursaft elektrische inmaakketel rvs met thermostaat en tijdklok

Betaalbare, elektrische roestvrijstalen inmaakketel met krachtig verwarmingselement. Met regelbare thermostaat en tijdklok. De ketel heeft een ruime inhoud van 27 liter, voldoende voor 14 inmaakbokalen van 1 liter of 21 inmaakbokalen van ½ liter.

Kochstar combi ontsapper 6 l

Elektrische inmaakketel W14, email met thermostaat

inmaakketel EMAIL zndr rooster

Inlegrooster voor inmaakketels

gasbrander MAMMUTH 8,5 kw

kraan butaan/propaan voor gasbrander Mammuth 123.225.5