Blichmann™ WineEasy™ Fermenator - 75 liter (20gal)

015.335.20
Bestel
  • Beschrijving

WineEasy™
De WineEasy™ is een revolutionair nieuw proces voor het vergisten en persen van uw wijn. De wijn wordt geperst en vergist in hetzelfde vat, dit zorgt ervoor dat u meer plaats hebt in uw productieruimte (bv. geen aparte pers meer die alle ruimte inneemt). Het gebruik van de WineEasy™ gecombineerde vergister en pers is weliswaar verschillend van eender welk system op de markt, maar is ongelooflijk eenvoudig te gebruiken en biedt de resultaten en gebruiksgemak die traditionele vergistings- en perstechnieken niet kunnen bereiken.

  • Volume: 75 liter
  • Afmetingen: 50,80 x 50,80 x 58,42 cm
  • Gewicht: 18,14 kg


De complete WineEasy™ bestaat uit 3 hoofdonderdelen:

1) WineEasy™ vergistingstank
Er zijn 3 formaten beschikbaar voor uw wijnbehoeften. U kan kiezen voor één of meerdere units van dezelfde grootte of u kan verschillende formaten combineren. In elke vergistingstank zit een opstaande rand en wordt een bodemkraan, filterbodem en een nauwsluitende fitting geleverd.

2) WineEasy™ Perspiston (optie)
Pers uw wijn in de vergistingstank door het gebruik van een perspiston met behulp van een vacuümpomp. Kies de piston die geschikt is voor uw formaat vergistingstank. Per formaat van vergistingstank heeft u ÉÉN piston nodig.

3) Vacuümperskit (optie)
Deze vacuümperskit is speciaal samengesteld voor gebruik met de WineEasy™ perspiston. U hebt maar ÉÉN vacuümperskit nodig in uw wijnmakerij, ongeacht het aantal of de grootte van uw vergistingstanks. De vacuümperskit kan ook gebruikt worden voor het ontgassen van uw wijn.