'Mousserende wijn - de praktijk' - K. Podevijn

028.034.7
Bestel
  • Beschrijving

'Mousserende wijn - 'Méthode traditionnelle' - De praktijk’ - K. Podevijn

Auteur: Koen Podevijn
Taal: Nederlands; 2e volledig herziene uitgave
Uitgever: Domein Pot de Vin
168 blz.

Dit praktische boek is gebaseerd op de wetenschap op het gebied van champagne en is de ideale basis voor het maken van mousserende wijnen. Een studieboek boordevol informatie, waarin de auteur de kneepjes van het vak onthult en ervoor zorgt dat je de vele valkuilen vermijdt, die je tegenkomt bij de vinificatie van druiven en andere fruitsoorten.

Als gepassioneerd wijnbouwer en liefhebber van wijnen uit deze contreien, kent Koen Podevijn als geen ander de complexiteit van noordelijk gelegen wijngaarden. Steunend op de Franse ‘méthode traditionnelle’ en ruime praktijkervaring, is dit boek een handige leidraad voor zowel gepassioneerde hobbywijnmakers als professionele wijnbouwers.