0
0
Nederlands
English
Deutsch
<< Vorige
|
Home
Onze producten
Wijn maken
Gisten
Sake gisten en culturen
KOJI-KIN 10 gram (voor 6 kg rijst - 22 l sake)
KOJI-KIN 10 gram (voor 6 kg rijst - 22 l sake)
KOJI-KIN 10 gram (voor 6 kg rijst - 22 l sake)
001.249.2
Bestel
Beschrijving
Gevriesdroogde reincultuur van de koji-schimmel.
Onmisbaar als u uw eigen sake wil bereiden
.
Deze koji-cultuur zet het zetmeel in de rijst om tot suiker.
Met uitgebreide gebruiksaanwijzing en recepten.
Voldoende voor 6 kg rijst, waarvan u 22 liter sake kunt maken.
KOJI-KIN 10 gram (voor 6 kg rijst = 22 l sake)
!
Voorwaarden
Contact
Onze online shop
Mobiele weergave
0
Nederlands (Dutch)
English (English UK)
Deutsch (German)